2011. december 24., szombat

LÉZERFÉSÜ EZT NÉZD!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 6 499 Ft

NE VEDD MEG A GYANUSAN OLCSO HASOLÓ TERMÉKET
Csucs technologia Hajnövekedésben
Milyen teljesítmény növekszik fésű segítségével a haj növekedését:
Kopaszság miatt előfordul, hogy DHT, támadja a hajhagymákat, és így csökken a mérete.
Alapján lézer és fényenergia, a Power Grow Comb elősegíti a megjelenését az új szőrtüszők új haj növekedését.
Ez a fény fotó kezelés, és az ennek következtében megnövekedett kapilláris vérkeringést, megszünteti a DHT és egyéb hulladékok, így a szőrtüsző, hogy bővítsék és újjáéleszteni.
Növeli Kapilláriskeringés a fejbőr, így a tápanyagok a hajhagymákat, és valójában energetizáló a sejteket, termelő úgynevezett bio-stimuláló hatása.
Az alacsony szintű fény-és lézeres terápia, egy nagyon speciális hullámhossza 660-nanométer ténylegesen behatol az emberi bőrt és egy speciális diódák, hogy adjon ki fényenergia, hogy koncentrálódik a lézersugarak és bevezeti 470-nanométer kék fény, hogy oxigénnel a fejbőrt.
Emellett tartalmaz egy vibrációs masszázs rendszer, amely tovább növeli a kapilláris keringés.
Előállítása megjelenése szőrtüszők új haj, akkor szerezzen egy gazdag, egészséges haj és fejbőr apránként minden nap, és egy remek javítása állapot és textúra.
Klinikailag bizonyított Japánban, Finnországban, Nyugat-Európában és az USA-ban. Deacription: Egyesíti Laser Photo Therapy, hogy küld tápláló, alacsony lézerfény Energy be a haját Bio ösztönzése Vibration technológia elősegíti a vérkeringést Tanulmányok azt mutatják, hogy az együttes fellépés 3 fénysugarakkal és egy masszázs funkció jelentősen növeli a haj erős, javítja a haj minőségét, és megáll a hajhullás 7 Piros 660 Nanometre Energy diódák serkentik a legmélyebb részein szőrtüszők 7 Kék 470 Nanometre Energy diódák regenerálja felülete a szőrtüsző Nagy pontosságú lézeres Beam Window táplálja a gyökere a haj, és segít teszi szőrtüszők vastagabb A Bio ösztönzése Vibration technológia fellendítésére keringés és javítja a véráramlást A férfiak és nők egyaránt 18-80! Komplett készlet a POWER GROW lézeres szőrtelenítés fésű, Masszázs Fésű, Manikűr készlet, ecset és utasítások Satisfaction Guaranteed MŰKÖDIK! MEGERŐSÍTVE tudományos tanulmányok Laser Photo Therapy a haj egy tudományos felfedezés, amely az energiát a lézerfény, hogy táplálja és újjáéleszteni a hajad. A fény az energia és az élő sejtek, mint a `` fény. A haja nem különbözik. Több mint 17 éves klinikai tapasztalat, az eredmények láthatók egyaránt izgalmas és lenyűgöző. Az eredmények kimutatták, hogy a férfiak és a nők minden korosztálya reagálnak a pozitív előnyöket Laser Photo Therapy. Köszönhetően a POWER GROW lézeres szőrtelenítés fésű, észre fogod venni, hogy a vékony szőr a hajszálrepedés lesz vastagabb, teltebb, egészségesebb, és nincs idő egyáltalán, észre fogod venni, hogy a haj visszanyeri sűrűségét, és a hátráló hajszálrepedés kezd, hogy visszanyerje elvesztett földet. A POWER GROW lézeres szőrtelenítés COMB időt takarít meg, és egy kis szerencse! fő jellemzője: Megáll a hajhullás és a haj növekedését teszi vastagabb, erősebb és egészségesebb Látványos előrelépést Otthon Hair kezelés Lézeres Kipróbált és tesztelt technológia a professzionális exkluzív klinikákon világszerte nagy sikerrel Hozza ugyanazt a szintet Laser Photo Therapy egy személyes eszköz, amely megfizethető, könnyen kezelhető és használható bárhol és bármikor úgy dönt, Specifikáció:
Méretek: 28, 2 * 16, 6 * 8, 5 cm Súly: 0. 65kg
A csomag tartalma: 1 x Hálózati Grow Comb 1 x masszázs fésű 1 x manikűr készlet 1 x hajkefe 1 x utasítás


Jelenlegi ára: 6 499 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 15:18
. LÉZERFÉSÜ EZT NÉZD!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 6 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése